Aeglane keetja Gastronoma SC500 18280002

89

Kirjeldus

Pange liha, köögiviljad, maitsetaimed ja muud koostisosad aeglasesse küpsetajasse ning lülitage see sisse. Aeglane küpsetamine tähendab, et saate seda kasutada ka suurepärase rebitud liha valmistamiseks.
Küpsetusaja saab määrata vahemikus 30 minutit kuni 24 tundi.
Kui tulete töölt või külmal päeval koju, tervitab teid  kõigi maitsvate koostisosade imeline aroom koos aeglase küpsetaja heliga.
Piire pole – sealiha, rebitud sealiha, kana, võileivatäidised, hautatud veiseliha, hautised, maitsvad kastmed, köögiviljad … selles saab küpsetada isegi leiba.
Gastronoma aeglase küpsetajaga pakutakse õhtusööki alati õigeaegselt.
Maht: 6,5 l
3 seadistust: kõrge, madal ja hoidke toiduvalmistamiseks või uuesti kuumutamiseks soojas
Eemaldatav must keraamiline pott on nõudepesumasinas pestav
Matt musta pulbervärviga korpus
Jahedaks jäävad käepidemed
Läbipaistev karastatud klaasist kaas hõlpsaks jälgimiseks
LED-ekraan
Võimsus: 300 W
Mõõdud: 25.8 x 44.2 x 30 cm