Integreeritav auruahi De Dietrich DOR7586A

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 602

1805

Jaga
    De Dietrich on Prantsuse kvaliteediga köögitehnika kus on kombineeritud innovaatiline tipptasemel tehnoloogia ja elegantne välimus. Läbimõeldud disain ja viimistletud detailid toovad teie kööki elegantsi ja eksklusiivsust. De Dietrich ahjud on pärjatud REDDOT DESIGN auhinnaga, mis on üle maailma üks hinnatumaid ja ihaldusväärsemaid disainiauhindu.
    De Dietrich  pürolüüspuhastusega  100% auruahi paljastab iga kodukoka kõige paremad kulinaarsed anded, tänu mitmele automaatsele programmile on toidutegemine nüüd veelgi kiirem ja lihtsam.
    Auruahi pakub ainulaadset võimalust valmistada kergeid ja tervislikke toite, mida osatakse hinnata! Ahi täidetakse kuuma auruga ja otsene soojusülekanne tagab toidu kiire valmistamisprotsessi. 

    Aurus küpsetamine võib toimuda üheaegselt kuni 3 tasandil, sest lõhna- ja maitseülekanne on auruküpsetuse puhul välistatud.
    Auru temperatuuri seadistamine: 55-100° C.

    Veemahutil on automaatne avamine ja taustvalgustusega veetaseme indikaator. Maht 1 L.
    Ahjul on 12 tavaküpsetusreziimi sh.kuivatusfunktsioon ja funktsioon “Sabbath”  + 4 auruga kombineeritud küpsetamise funktsiooni ja üks 100% aurufunktsioon.
    Kuivatusfunktsioon – enam pole vaja koju osta eraldi toidukuivatit. De Dietrich kuivatusprogramm võimaldab kuivatada toitu temperatuuril 35-80 °C.
    Sabbath funktsioon – võimalus toitu küpsetada pikka aega madalal temperatuuril. Programmi kasutatakse näiteks “rebitud liha” valmistamiseks. Võimalik valida kahe erineva küpsetusaja vahel 25h ja 75h, temperatuuril 90 kraadi.
    Retseptiraamat –  vahel on üsna keeruline valida uue toidu valmistamiseks sobiv temperatuur ja aeg. Siin tuleb appi De Dietrichi retseptiraamat, mis muudab ka kõige keerulisema toidu valmistamise imelihtsaks. Retseptiraamat võimaldab valida kuni 73 erinevat eelprogrammeeritud retsepti, millest 38 retsepti on kombineeritud auruga küpsetamiseks. Nii on garanteeritud toidu valmistamise kõrge kvaliteet! Pärast retsepti valimist tuleb sisestada toidu kaal ja ahi valib ise sobiva küpsetusrežiimi, ideaalse temperatuuri ja küpsetusaja.
    Retseptiraamat auruga küpsetamiseks –  siit programmist leiab 25 retsepti 100 % auruga toiduvalmistamiseks.
    Madala temperatuuri küpsetus – see on õrn ja ühtlane toiduvalmistamise viis temperatuuril alla  100° C. Selline küpsetusviis on kõrgelt hinnatud maailma tippkokkade seas, kes praktiseerivad sellist liha küpsetamist igapäevaselt oma tipprestoranides. Pikaajalise küpsetusmeetodiga säilivad lihas kõik mahlad ning vitamiinid. Programmiga on võimalik teha ka jogurtit. Võimalik on valida 10 erineva madala temperatuuri küpsetusprogrammi vahel. Programmi kasutamine on väga lihtne. Vali retsept sobiva küpsusastmega ja ahi valmistab toidu vastavalt teie soovile.
    Suur 5” illustreeriv puutetundlik ekraan – peale funktsiooni või programmi valimist juhendavad ekraanil olevad selged sümbolid ja numbrid teid kogu toiduvalmistamisprotsessi  jooksul.
    Puutetundlik pöördnupp – Seadme uus suur ja disainikas juhtnupp võimaldab funktsioone hõlpsalt valida. Valikud tehakse  juhtnupu keeramise ja nupu keskel asuva puutetundlikku osa vajutades.
    Mugavamaks hooldamiskes on ahjul kolm pürolüüspuhastuse režiimi:
    Pyro Turbo – 120 minutit kestva sügava puhastustsükli käigus kuumutatakse ahi temperatuurini 500°C. Ning sinna kogunenud rasv ja mustus põlevad ära. Mingeid kemikaale pole vaja ja ahi on  peale pürolüüsi nagu uus.
    Pyro Express – puhastusprogramm kasutab eelneva küpsetusprotsessi käigus tekkinud jääksoojust ja puhastab ahju vaid 59 minutiga. Saavutatakse 50% energiasääst võrreldes tavalise pürolüüspuhastusega.
    Pyro Control – süsteem tuvastab küpsetustsüklite arvu, küpsetamise intensiivsuse ja ahju määrdumisastme, ning määrab automaatselt vajaliku puhastusprogrammi kestvuse vahemikus 90 – 135 min.
    Jahe uks – tehnoloogia, mis tagab jaheda ukse välispinna. Pürolüütilistel ahjudel on  neljakordse tugevdatud klaasiga uks, mis tänu spetsiaalsele ventilatsioonile ja ukse kujundusele püsib ka kõrgetel temperatuuridel suhteliselt jahe. Temperatuur pürolüüsi ajal on ukse keskel maksimaalselt 40° C, ukse kõige soojemas kohas maksimaalselt  65° C ja temperatuur küpsetamise ajal  on maksimaalselt 30° C ukse keskel.
    Klaasist sisepind ja kergelt lahtivõetav konstruktsioon muudavad ukseklaaside puhastamise lihtsamaks kui varem.
    4 võimsustasemega grill –  võite seadistada grilli võimsuse vastavalt vajadusele. Õige grilli võimsus tagab ideaalse  grillitud toidu.
    Ahjuga on kaasas sügav küpsetusplaat ja 2 + 2 grillresti.
    Lisavarustusena saadaval 2 cm kõrgune küpsetusplaat. Kood: KITOV20

    Aurufunktsiooniga + Küpsetusfunktsioone 12 Retseptiraamat 73 Madala temperatuuri programme 10 Kuum pöördõhk + Puutetundlik juhtimine + Elektrooniline taimer + Pürolüüspuhastus + Pehmelt sulguv uks + Jahe uks + Lastelukk + Teleskoopsiine 1 Energiaklass A+ Ahju maht, L 73 Värv Must Võimsus, W 3385