Superconductor tehnoloogiaga lauapliit Sencor SCP5010SS

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 33

98

Jaga
SKU SCP5010SS
    Superconductor on tehnoloogia, mis ühendab induktsioon- ja keraamilise keedupinna eelised!
    Keraamiline kütteelement soojeneb keedupinna all väga kiiresti, kõigest minutiga jõuab pliidiplaat temperatuurini 500°C ja järgmise minutiga lisandub veel 100 kraadi. Temperatuur kuvatakse vastaval näidikul. Soojusjaotus on ühtlane ja pliidiplaat tagab pideva kuumutamise korral püsiva temperatuuri. Kiirus on sarnane induktsioonpliidile, kuid pole vaja spetsiaalseid nõusid. Toit küpseb isegi klaasnõul või alumiiniumpannil. 
    Kõrgtehnoloogia on ühendatud sobiva disainiga – iga detail on läbi mõeldud. Näiteks annab kuuma pinna hoiatuse pliidiplaadil olev värviline rõngas – kui pind on üle 65°C, süttib rõngas võimaliku põletusohu eest hoiatamiseks. 
    Roostevabast terasest pinda on lihtne puhastada ning tänu kompaktsetele mõõtmetele on seda mugav näiteks reisidele kaasa võtta.
    Enam ei pea muretsema induktsioonpliitide puhul levinud probleemi – müra – pärast. Ehkki pliidi võimsus on suur ja see vajab aktiivset ventileerimist, on SCP5010SS loodud võimalikult vaikselt töötama.
    Valige soovitud küpsetusrežiim lihtsalt ühe nupuvajutusega. Küpsetusaega ja võimsust saate alati hõlpsasti reguleerida.
    6 eelseadistatud režiimi:
    STIR-FRY – koostisaineid praetakse väikeses koguses väga kuumas õlis pidevalt segades, tavaliselt vokkpannil. 600°C temperatuur sobib ideaalselt vokkimiseks, Pliidiplaat töötab maksimumvõimsusel kuni 600°C saavutamiseni. 
    DEEP-FRY – friteerimine kuumas õlis. Pliidiplaat töötab täisvõimsusel kuni 480°C saavutamiseni. Õlivanni temperatuur on täpselt kontrollitav. 
    FRY – toidu praadimine rasvaines kõrgel temperatuuril pikema aja jooksul. Tulemuseks on krõbe tekstuur. Sobib näiteks liha, köögiviljade röstimiseks/praadimiseks. Pliidiplaat töötab täisvõimsusel kuni 380°C saavutamiseni. 
    SIMMER – toidu hautamine kuumas vedeliks (vees) veidi allpool keemistemperatuuri. Püsiva keemise tekitamiseks aetakse vedelik keema ja seejärel vähendatakse soojust madalamale intensiivsusele. Esimesed 15 minutit töötab pliidiplaat vedeliku kuumutamiseks  täisvõimsusel, seejärel vähendab võimsust poole võrra ja hoiab seda kuni küpsetusprotsessi lõpuni.
    BOIL sobib vee soojendamiseks näiteks pasta keetmisel. Pliidiplaat säilitab maksimaalse võimsuse 30 minutit või kuni väljalülitamiseni, et vesi võimalikult lühikese aja jooksul keema hakkaks. Temperatuur jõuab 690°C juurde. 
    KEEP WARM toidu soojendamiseks, pliidiplaat kuumutatakse temperatuurini 150°C ja edasi hoitakse sel temperatuuril. Esimesel minutil seab režiim võimsuse väärtuseks 300 W, seejärel hoiab saavutatud temperatuuri 150 W juures kuni väljalülitamiseni.
    • Värviline rõngas ümber pliidiplaadi, mis näitab kuuma pinda
    • Äärmiselt õhuke disain – ainult 2,5 cm; üldkõrgus koos jalgadega 3 cm
    • Keeduplaadi läbimõõt: 19 cm
    • Sobiv kuni 28 cm läbimõõduga kööginõude jaoks  
    • Võimsuse reguleerimine 100W sammuga
    • Max pliidiplaadi temperatuur 690 °C
    • 6 eelseadistatud režiimi
    • Kaasaskantav – ideaalne reisile või suvilasse
    • Taimer kuni 4 tundi
    • Toitejuhtme pikkus: 120 cm
    • Kaal: 2,7 kg