Side-by-side külmik Kluge KCM600GD

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 426

1278

Jaga
SKU KCM600GD
    Side-by-side külmik Kluge täielikult jäävaba tehnoloogia ja elegantse viimistlusega!
    Külmiku uksed on valmistatud karastatud klaasist, võimaldades seda perfektselt muu köögitehnikaga sobitada. Puutetundlik LCD displei külmiku uksel võimaldab mugavalt reguleerida külmiku sätteid ning tagab kiire ülevaate neile igal ajahetkel.
    Total No Frost seadet pole enam kunagi vaja sulatada. Total No-Frost tehnoloogia tagab õhu ringluse ning optimaalse niiskuse taseme külmiku jahe- ja sügavkülmosas. Üleliigne niiskus koguneb spetsiaalsesse nõusse ning aurustub seal, välistades jää ning härmatise tekke külmiku sisemuses.
    Inverterkompressor optimiseerib energiakulu ja vähendab temperatuurikõikumisi pikendades seeläbi toidu säilivuse kestvusaega.
    Metal Cooling metallplaat jahekülmiku tagaseinas aitab paremini külma hoida toiduainete paremaks säilitamiseks. Selle kvaliteetne disain on tõhus ning visuaalselt meeldiv.
    ECO režiimis optimeerib seade automaatselt talitlust ning vähendab energiakulu.
    Holiday puhkusefunktsiooni režiimis lülitub jahekamber välja ning seade tarbib oluliselt vähem energiat.
    Superkülmutuse funktsiooni aktiveerimisel langeb sügavkülmiku sisetemperatuur viivitamata. Režiimi lõppedes taastab külmik automaatselt varasemalt sätestatud temperatuuri.
    0°C Fresh Zone madala temperatuuri tsoon on ideaalne värske liha (nagu kala, vorstid jm) hoiustamiseks tänu lisaaurustile, mis hoiab temperatuuri püsivalt 0 °C ja +3 °C vahel.
    Avatud ukse alarm annab helisignaaliga märku kui külmiku uks pole korralikult sulgunud.
    Lapselukk, reguleeritava kõrgusega jalad.